HVAD FAEN ER BOWSPRING?

Updated: May 19
Bowspring er en bevægelses form som giver kropsbevidsthed, samler fokus og skaber forbindelse mellem kroppen og sindet, ligesom du kender det fra Yoga, Pilates og Kampsport.


Med Bowspring bringer vi kroppen ind i stillinger som har åbenhed og parathed som fællesnævner. En holdning der giver os muligheden for at bevæge os med lethed og en flydende kraft ligesom et gratiøst dyr. Det er en naturlig kurvet kropsform som hjælper dig til at gå med fjedrende lethed og som giver et løft til dit humør.


Med denne dynamisk balancerede holdning kan dit åndedræt flyde frit.


Det er en teknik der er struktureret simpelt og logisk og som du kan lære at bruge, så alle dine hverdags bevægelser bliver bevidste, sunde og opbyggelige. Når du vender tilbage til den naturlige bevægelighed, følger en autentisk tillid til dig selv, fordi du mærker, at du bærer og støtter dig selv.


Bowspring kaldes bevægelses medicin, fordi metoden effektivt fjerner smerter, ofte i hofter, lænd, skuldre samt nakke og lærer os at bruge kroppen så den kan holde livet ud, uden at blive slidt.


Mange elever oplever at føle sig mere robuste; både fysisk og psykisk stærkere og får integreret sundere bevægelser som en naturlig del af hverdagen


Jeg selv har oplevet Bowspring som en livredder. Jeg har genfundet mental klarhed efter stress og har en (47 årig) krop der er holdt op med at gøre ondt! <3


Senay Jensen underviser Bowspring klasser i Danmark og Bowspring retreats i Tyrkiet.

Hun er medstifter af den internationale "Nordic Yoga Festival" på Hindsgavl slot.


113 views0 comments

Recent Posts

See All