ENETIMER

Enetimer kan foregå Fysisk hos mig i Odense, eller Online på skærmen. Begge dele fungerer fint. I fht. Covid gør jeg rent imellem hvert besøg, ligesom jeg bærer maske når jeg er tæt på dig. Så du kan være tryg.

Enetimer kan være af mere fysisk eller mere sjælelig karakter, eller en blanding. Forløbet skræddersyes til dig og dine behov.

 

Din krop er klog, samarbejdsvillig og tilpasnings dygtig.

-Men det moderne liv kan være hårdt for en krop der er konstrueret til at bevæge sig mere alsidigt end de fleste af os gør. Det slider ganske enkelt på kroppen ikke at bevæge sig stærkt, forbundet og afvekslende.

 

Bowspring metoden tilbyder kroppen en effektiv genopretningsplan, tilbage til en stærk, harmonisk tonet krop, med en indbygget "parathed". En krop med mindre ømhed og smerter. En krop med en større bevægelses frihed. Kort sagt en gladere krop. 

Det er ikke nok at vi bevæger os. Vi skal bevæge os intelligent og på en måde, så der bliver pumpet næring ud i selv de fjerneste afkroge, så alle dele af kroppen holdes vitale og sunde og så alle dele af kroppen arbejder helhedsorienteret sammen. 

En enetime eller et forløb er en god investering hvis du vil have optimeret dine kropsvaner helt skræddersyet til dig og for dig der:

Vil lære sunde hverdagsbevægelser 

✧ Vil smerter eller ubehag til livs (Både fysisk og mere sjæleligt)

✧ Vil styrke muskler og bindevæv

✧ Vil give din sport et løft 

✧ Vil komme dig, ovenpå stress, angst, depression, tab osv.

Er dit nervesystem belastet eller har du skader kombineres bevægelsesdelen med blid Thai Yoga Massage, Restorativ Bowspring støttet af puder, tæpper og blokke samt mindre Meditative øvelser og processer.

Private undervisningsforløb foregår hos mig i Odense Centrum.

Men de kan også foregår via Skype.

PRISER for Enetimer

 

 1 x 60 Min.  650 Kr. 

 5  x 60 Min. 3000 Kr.

10 x 60 Min. 5500 Kr.

#augustforkvinder, Dag 12_Spørgsmål_ Hvo

VITALISERENDE

FUNKTIONEL BEVÆGELSE

bowspringførogefter.jpg

Før og efter et privat forløb på 10 gange.

Elevens bagside er vågen og stærk efter at have lært de effektive Bowspringteknikker.