REFERENCER

Jeg har i mere end 3 år dyrket Bowspring hos Senay.

Det føles som at være på en spændende rejse! Tidligere brugte jeg yoga som en overtryksventil, så jeg kunne overleve hverdagen.

Sådan er det ikke med Bowspring, for det er blevet en livsform. -En stærk måde at bevæge sig på, som gør mig modig, stærk og åben for forandring. Udover at min krop langsomt tones og bliver stærkere, er mit sind blevet robust. Bowspring er blevet en integreret og naturlig del af mig og min hverdag og ikke et sted jeg behøver at flygte hen når alting bliver for meget.

Senay er en vidunderlig formidler af Bowspring. Man er aldrig i tvivl - Senay er 100 % til stede og giver alt i sin undervisning. Jeg har dyrket yoga i mange år, men det er første gang jeg har mærket så stor samhørighed og accept på et hold som det Senay har undervist. Det kan Bowspring, det kan Senay.

 

Tina Slothuus Hansen, Afdelingschef i JKS

 

-----------

Bowspring - hvad er det ? Det kan jeg godt fortælle dig... det er fantastisk! At sige det er en funktionel bevægelsesform rammer helt plet.


Jeg har i mit voksenliv døjet med smerter især i ryggen pga. en rygsøjlegigt. Almindelig yoga har været godt på smertefrie dage, men Bowspring kan noget andet.

 

Det har givet mig en krop der udnytter sine naturlige bevægemønstre og har bedret min kropsholdning. Det har gjort at jeg kan bevæge mig mere smertefrit de dage gigten er aktiv.

 

Min generelle ryg-stivhed kan jeg også bedre løsne op i hverdagen og holde i skak med bevægelserne fra Bowspring.
 

Jeg var så taknemmelig da jeg opdagede hvad Bowspring kunne, at jeg slæbte min veninde der havde en tidligere diskusprolaps med til en drop-in session hos Senay i Odense. Dette til trods for at hun havde opgivet yoga pga. rygsmerter. Men hun blev også "omvendt" - det her kunne noget.

 

Og ikke mindst, så kan Senay noget! For en ting er Bowspringens styrke i sig selv - det skal også formidles på en levende og inspirerende måde, for at man tør overlade sig til den "anderledes" måde at bruge kroppen på. Og her er Senay en fantastisk formidler. Med en sprudlende personlighed formidler hun levende Bowspring til dem der deltager, krydrer det med levende billeder og fortællinger. Skaber rum til fordybelse og reflektion. Til forbedring uden at dømme. Til at give slip og forstå. Alt sammen med et smil og en rummelighed der for en til at føle sig tryg.

Kristin Juhl, sagsbehandlende Ergoterapeut

 

-----------

Jeg har gået til Bowspring hos Senay i flere formater: Lige fra Retreat i Tyrkiet og på Vestfyn, til ugentlige klasser og ene timer. Det er helt fantastisk og ganske enkelt det bedste jeg har gjort for mig selv i årevis.

Jeg er ingen lille dame. Jeg er stor! Men jeg kan i Bowspring være med og oplever jeg bestandigt har gjort fremskridt i de år der er gået, siden jeg startede. Det er tydeligt at min krop er blevet både smidigere og stærkere og jeg har fundet en sikkerhed i mig selv, som har givet mig mere mod og handlekraft.

Jeg vil på det varmeste anbefale både enetimerne og undervisningen med Senay.

Hun har et blik for både din krop og din sjæl. Med hendes blide vejledning kommer man dybere ind i øvelserne og kan mærke forskellen og udvikling fra gang til gang.

 

Pia Langhoff Møllnitz, Matematik lærer

(Har rejst fra Østerbro til Odense 1 gang ugentligt i mere end et år,

for at deltage på Senays klasser)

 

-----------

 

Der sker noget helt særligt i mig, når Senay underviser. Hun formår at skabe et rum, hvor det er let for mig at træde ind i stilheden og freden bag tankerne - endda med humor, smil og latter og uden at gå på kompromis med det faglige. Meget unik kombi. Jeg er stor fan. Hendes varme og charme går direkte i hjertet.

Netop hjemvendt fra yogaretreatet i Cirali kan jeg med hånden på hjertet sige, at det er en fuldstændig vidunderligt og magisk oplevelse, som jeg ønsker at alle kunne få... Skal helt sikkert med igen. TAK.

5 kæmpestore stjerner herfra!

 

Elenah Sol Levante, Multimedie design og digital kommunikation

 

-----------

 

Senay Jensen har været fast yogalærer ved Odense Sportscentrum, Odenses største kampsportscenter.

Som underviser er Senay kompetent, professionel og empatisk og hendes undervisning er af høj kvalitet. Hendes timer er velforberedte og varierede i form og indhold, med blik for både den enkelte elevs formåen og for holdets dynamik. Senay har en særlig evne til at formidle yogaen på en empatisk og favnende måde, fyldt med livsglæde og humor, der er meget udviklende for hendes elever.

Senays yogaundervisning gør derfor uden tvivl en positiv forskel for hendes elever, og vi i Sportscentrum betragter os som meget heldige, at vi har engageret sådan en dygtig yogalærer.

 

 

Claudia Pring, kommunikations- og udviklingskonsulent

og formand for Odense Sportscentrum

 

-----------

Jeg vil gerne lave et stort OPRÅB her. Senay er en magisk underviser. Senay mærker med det samme hvad du og din krop har brug for. I samspil finder i den rette vej så din krop kan udfolde sig. Jeg har været på mange workshops gennem de sidste 8 år, og Senay er for mig toppen af yoga poppen ;-)

 

Vivi Schmidt, blivgladforlivet.dk

 

-----------

Senay har en helt enestående evne til at formidle yogaens essens, så det synger i hver en celle. Hun guider én sikkert gennem timen og tilpasser øvelserne til hver enkel, hvor det er nødvendigt. Med Senays rolige sind skaber hun et rum, hvor bevægelser, udspænding, åndedrætsarbejde og mindfulness øvelser er med til at lindre og fremme kroppens iboende helingsevne. Jeg kan på det varmeste anbefale Senays yogaundervisning og giver fem stjerner.

 

Sarah Ulander, Somatic Experiencing® Practioner & familieterapeut 

 

-----------

 

Senay har undervist Yoga og Mindfullness på Depressions Foreningens sommerhøjskole de 9 år kurset har eksisteret. Senay har formået at tilrettelægge en undervisning, hvor alle deltagerne kunne være med og følte at de fik noget ud af det.  Dette på trods af at højskoledeltagerne har været en meget blandet gruppe, både når det kommer til alder, fysisk formåen og grad af sygdom. Senay har, med en blanding af god faglig ballast og social intelligens, været god til at møde højskoledeltagerne hvor de er og give dem redskaber til at håndtere livet bedre. Vores højskoledeltagere har været meget begejstret for at følge hendes fag, og derfor kan vi også på det varmeste anbefale hende.

 

Celine Deela, Projektleder DepressionsForeningen

 

-----------

 

Hej Senay. 

Jeg skriver for at fortælle at Thai massagen du gav mig forleden var en meget storslået og dejlig oplevelse. Jeg havde svært ved at finde ro i kroppen efter en turbulent periode med arbejde og jeg havde svært ved at drosle ned til at gå på juleferie. Jeg oplevede en stor lykke følelse i dagene efter massagen. Ja, man kan vel nærmest kalde det julefred. Det er jeg meget taknemmelig for.

Med venlig hilsen Daniel

 

-----------

Senay, Tak for at have lært en skeptiker med teknisk - naturvidenskabelig baggrund, at mindfulness giver mening, og at krop og sind naturligvis hører sammen. Det har været en fornøjelse.

 

 ;-) Marianne, 45 år

-----------

Jeg startede for et år siden på Senays yogahold i sundhedshuset. Det er så fantastisk. Når jeg kommer hjem bagefter er det ren helligtid. Følelsen i krop og sjæl, er så skøn, så jeg bare nyder at være i live. Jeg har for nyligt forkælet mig selv med en dejlig gave: En 1:1 - enetime med Senay. Jeg fik en masse gode råd og små øvelser, som forbedrer kroppens funktion væsentligt.

Jeg tog munden fuld og sluttede seancen med en pragtfuld Thai yoga massage.

Massagen er ikke spor voldsom, som man kunne tro, men den er meget virkningsfuld. Jeg vil varmt anbefale både Yoga klasserne, enetimer og massage hos Senay."

 

Susan Tønners, 64 år

 

-----------

Jeg deltog i Signe og Senays første yogatur til Tyrkiet. Det var en rigtig dejlig oplevelse med disse 2 meget profesionelle yogalærere. Der var tid til fordybelse og individuel hands on, sund mad, masser af sol, smuk natur, fantastisk hav og dejlige værelser. En uge man bør unde sig selv mindst en gang om året

 

Hanne Dahlfelt

 

Kære Senay og Signe
Tak for et dejlig retreat med jer I Tyrkiet! Fantastisk yoga! Dejligt at opleve jeres udstråling og engagement.
Cirali og Villa Iz er en behagelig ramme med afslappet landlig stemning mellem hav og bjerge.
Vi har nydt at være sammen med de andre yogier - og jer to dygtige og kompetente undervisere!
Yogaklasserne har været afvekslende og fulde af indsigt i krop og sind. I giver en god energi videre til os med jeres hjertevarme. Jeres yoga har sat spor, som vi stadig bygger videre på i vores yogapraksis, efter vi er kommet hjem.
Vi er begyndt at spare sammen til næste retreat - i Tyrkiet eller måske bare på Fyn. Vi ses!

 

Kærlig hilsen Christi og Vagn