top of page

YOGAnesh.dk

RETREAT FOR KVINDER
Cirali dalen, sydvest Tyrkiet 
September 2023

     

Hånden på hjertet den bedste gave, jeg nogensinde,
som i nogensinde, har givet mig selv.
 
Louise Mygind
 
Rejs med mig til smukke Cirali hvor både naturen og de lokale er fuld af varme og venlighed. 

 

Når omgivelsernes skønhed er suget ind, vil du opleve hvordan det nærer og støtter dig, forfrisker alle sanser og giver ro til fordybelse i kropslige og meditative praksisser.

Hvorfor et retreat?

Hvis du gerne vil gå mere vågen gennem livet, kan en god strategi være at rejse væk fra hverdagen og fra vanernes greb, se livet lidt udefra og vende inspireret, beriget og mere bevidst tilbage til det hjemlige.

På retreat rejsen i Cirali, vil du således opleve at få større adgang til dybere lag af dine egne ressourcer og kvaliteter.

Hvorfor Yoga og Meditation?

 

Yoga praksissen inviterer os tilbage til den naturlige intelligente krop vi havde som børn. Med funktionel bevægelse som toner muskler og bindevæv ensartet, så din krop bliver mere let, harmonisk og fri. Med den lette bevægelighed, frihed og styrke, som vi også ser hos vilde dyr og oprindelige folk. Det er bevægelse som styrker, vitaliserer og samtidig bringer ro til krop og sind.

Når du laver Yoga med mig, bliver hele kroppen inddraget, og du indtager en kropslig holdning af optimisme og åbenhed!

 

Vi laver enkle meditationsøvelser suppleret med kreative skriveøvelser og sanseøvelser, der alle medvirker til at stabilisere nærvær og toning af krop og nervesystem og dermed vitalisere og gøre os mere robuste og modstandsdygtige.

 

Vandringerne er i stilhed. Forud for vores to længere vandringer vil vi fordybe os i stilhedens kvaliteter.

 

" Cirali var lige præcis så smukt og magisk som det var blevet beskrevet, og mere til.

 

Der var en helt speciel ro og afslappet ”vibe”. Jeg nød det krystalblå hav, bjergene der omgav os, alt det der voksede omkring os. Blomster, træer, palmer og det rige dyreliv, både på land og til havs.

 

At praktisere Yoga og Meditation i sådanne omgivelser, er en drøm.

 

Det er rart at opleve, at der på Senays hold er plads til alle, både de mere øvede og erfarne og de, som er med for første gang.

Alle favnes og udfordres med dygtighed, kærlighed og humor.

Senay er virkelig en god underviser!

 

Bjergvandringen var fantastisk, ingen ord kan beskrive det, det skal opleves!

 

Mens jeg skriver, ved jeg med sikkerhed, at jeg igen skal med, på dette skønne retreat."

Anna Fasting

270175995_4225236977576311_8270663363458552664_n.jpg

FAQ

Indkvartering

 

Vi bor i hyggelige træ bungalows i La Hemerans, som er en stor, frodig have. Sengene er opredte og der er friske håndklæder, når du behøver det. Bade håndklæder til strand brug kan lånes. Du kan gå til stranden på 5 minutter, hvor du vil har fri adgang til liggestole og parasoller.

Et enkeltværelse koster 1200 kr. som afregnes direkte med værten.

Der er lidt hullet internet hvor vi bor, men på cafeerne i byen er der godt wifi. (Jeg anbefaler dog altid at man sætter autosvar på mailen og er så meget off line som muligt, for at få det fulde udbytte af retreatet. ;)

 

Yogamåtter kan lånes på stedet (nogle meget simple ældre modeller) og skal du bruge et tæppe kan du låne dit sengetæppe med i op på terassen hvor vi praktiserer.

Du er velkommen til at medbringe dit eget udstyr.

Måltider

 

Brunch og middag er inkluderet i prisen. Desuden er der gratis te og kaffe dagen igennem.

 

 

Muligheder

 

I Cirali er der masser af ting at gå på opdagelse i. Du har den smukke ruinby Olympus lige om hjørnet. Den er gemt delvist inde i en skov og derfor meget smuk og mystisk. I den lille bohemeby finder du udsøgte små butikker med lokalproduceret håndværk, urter, sæber m.m. En lille gåtur langs vandet tager dig til gode bjergveje hvor du kan hike. Cykler kan lejes i landsbyen.

 

Pris

 

6500 Dkk. per person. 

Prisen inkluderer:

Transfer til og fra Antalya lufthavn, hvis du ankommer som foreslået

Inkvartering i dobbeltværelse, fra søndag til søndag

Brunch, aftensmad og undervisning fra søndag eftermiddag til fredag aften.

Prisen inkluderer IKKE flyrejsen.

 

En aften i løbet af ugen går vi op til de evige flammer, chimaeras, sammen. Her sidder vi og hygger os og ser lyset forsvinde. 

Lørdag er der mulighed for at holde fri sammen. Nogen har måske lyst til en bådtur. Er der stemning for det, går vi ud og spiser sammen.

Find vej

 

Det er let at komme til Cirali. Jeg vil anbefale dig at flyve direkte til Antalya, enten fra Billund eller København. Flyveturen tager ca. 3,5 time.

Jeg foreslår fælles afgang med disse fly: fra Kastrup kl. 9.40 / Billund 10.10, søndag morgen med Sun Express og retur søndag morgen kl. 6.00. Er der ikke flere billetter der hvor du plejer at købe flybilletter, så kontakt rejsebureauet Mixx travel i Kbh. De har altid den foreslåede afgang. Jo før du køber billetterne jo billigere plejer de at være. 

Det tager ca.1,5 time at køre fra Antalya til Cirali - en meget flot tur!

 

Ankommer du før den dato vi starter, eller vil du gerne bestille en taxa på forhånd, så skriv direkte til vores vært på uni_oz@hotmail.com 

Corona 

Det er heldigvis let at rejse både til og fra Tyrkiet. Der er ikke længere nogen restriktioner af nogen art.

 

Betaling

Kurset betales senest 8 dage efter tilmelding.  Du modtager en faktura på mail.

 

Ved aflysning op til 6 uger før kursets start, tilbagebetales det indbetalte beløb minus et administrationsgebyr på 2500 kr.

Ved aflysning derefter tilbagebetales det indbetalte beløb ikke, med mindre vi finder en der vil overtage din plads.​

Hvis kurset aflyses af arrangøren,  tilbagebetales det fulde beløb.

bottom of page